about
about
about
about

tentang Kami

ZHEJIANG YUEBANG GLASS CO.,LTD mangrupikeun produsén anu gaduh pangalaman langkung ti 15 taun sareng dédikasi dina pamekaran, produksi sareng penjualan sadaya jinis Pintu Kaca Cooler / Freezer, Kaca Tempered, Profil Ekstrusi Plastik sareng jinis asesoris.
Kalawan leuwih 8000m2 aréa tutuwuhan, leuwih ti 100+ pagawe terampil sarta paling garis produksi dewasa, kaasup datar / melengkung Mesin Tempered, Kaca Mesin motong, Edgework Mesin Polishing, Mesin pangeboran, Notching Mesin, Mesin Printing Sutra, Mesin Kaca Insulated, Mesin Extrusion, jsb. kapasitas produksi urang bisa ngahontal leuwih ti 1000,000m2 kaca tempered, 250.000m2  kaca insulated sarta 2000 ton profil Tonjolan plastik per taun.

Tambih deui

warta langgeng

  • 2020-07

    Naha anjeun terang Tempered Glass?

    Kaca tempered Kaca tempered atanapi toughened mangrupakeun jenis kaca kaamanan diolah ku perlakuan termal atawa kimia dikawasa pikeun ngaronjatkeun kakuatan na dibandingkeun kaca biasa. Tempering nempatkeun o ...
  • 2020-07

    Hal anu anjeun henteu terang ngeunaan ...

    Kondensasi Naha anjeun terang yén kulkas panto kaca ngabentuk kondensasi (cai) di luar gelas di daérah anu kalembaban anu luhur? Ieu henteu ngan ukur masihan tampilan anu goréng, tapi tiasa nyababkeun cai ngabentuk dina y ...

warta parusahaan

  • 2221-05

    Pameran

              Pabrik kami milu paméran taun ieu, kami nampilkeun panto kaca freezer desain anyar kami, panto kaca mesin vending, seueur palanggan sumping ka stan kami, aranjeunna nunjukkeun seueur minat ...
  • 2221-03

    Pabrik anyar dipasang

    ZHEJIANG YUEBANG GLASS CO.,LTD. geus dimimitian pangwangunan pabrik anyar, nu diperkirakeun réngsé dina bulan Désémber 2021. tutuwuhan anyar ngawengku wewengkon 15.000 méter pasagi.kaasup dua lanté...