Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta tinggalkeun SMS ka kami

ZHEJIANG YUEBANG GLASS CO.,LTD nyaeta amAnufacturer anu gaduh pangalaman langkung ti 15 taun sareng dédikasi dina pamekaran, produksi sareng penjualan sadaya jinis Pintu Kaca Cooler / Freezer, Kaca Tempered, Profil Ekstrusi Plastik sareng jinis asesoris.
Kalawan leuwih 8000m2 aréa tutuwuhan, leuwih ti 100+ pagawe terampil sarta paling garis produksi dewasa, kaasup datar / melengkung Mesin Tempered, Kaca Mesin motong, Edgework Mesin Polishing, Mesin pangeboran, Notching Mesin, Mesin Printing Sutra, Mesin Kaca Insulated, Mesin Extrusion, jsb. kapasitas produksi urang bisa ngahontal leuwih ti 1000,000m2 kaca tempered, 250.000m2  kaca insulated sarta 2000 ton profil Tonjolan plastik per taun. 

produk utama kami ngawengku:
Freezer nangtung / Panto Kaca Cooler
Inuman Cooler Kaca Door
Supermarket Kulkas Kaca Door
Vending Mesin Kaca Door
Anggur Kabinet Kaca Panto
Supermarket Island Témbongkeun / freezer
4 ~ 6mm Kaca melengkung / Low-E Kaca
3 ~ 12mm Kaca Datar / Low-E Kaca
Kaca ITO, Kaca Tempered, Kaca Percetakan Sutra, Kaca Pemanasan
Propil ékstrusi
jeung asesoris sejenna...

Produk laris di sakuliah dunya, mitra konci kami aya di Jepang, Korea, Thailand, Dubai, Mexico, Chili, Brazil, jsb.
Merek sapertos Western, Walton, Imbera, Criotec, Fricon, RedBull, UBC Group, Haier, Carrier, sareng sajabana gaduh hubungan anu saé sareng kami.

7e59cef5