• Chest Freezer Glass Door with Aluminum Handle

    Dada Freezer Kaca Door kalawan Aluminium cecekelan

    YB Dada Freezer Kaca Door kalawan Aluminium cecekelan ieu ngagunakeun ditingkatkeun 4mm float tempered kaca Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC. Geser kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Sliding Chest Freezer Glass Door

    Ngageser dada Freezer Kaca Door

    YB Sliding Chest Freezer Glass Door nganggo kaca Low-E anu ditingkatkeun ngambang 4mm, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Island Freezer Glass Door

    Pulo Freezer Kaca Door

    YB Island Freezer Glass Door nganggo kaca Low-E anu ditingkatkeun ngambang 4mm, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Island Freezer Glass Door

    Pulo Freezer Kaca Door

    YB Island Freezer Glass Door nganggo kaca Low-E anu ditingkatkeun ngambang 4mm, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Chest Freezer Sliding Door

    Dada Freezer ngageser Door

    YB Chest Freezer Sliding Door nganggo kaca Low-E ngambang 4mm anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Chest Freezer Flat Glass Door

    Dada Freezer Kaca Datar Panto

    YB Chest Freezer Flat Glass Door nganggo kaca Low-E anu ditingkatkeun ngambang 4mm, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Chest Freezer Flat Glass Door

    Dada Freezer Kaca Datar Panto

    YB Chest Freezer Flat Glass Door nganggo kaca Low-E anu ditingkatkeun ngambang 4mm, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Chest Freezer Sliding Glass Door

    Dada Freezer Ngageser Panto Kaca

    YB Chest Freezer Sliding Glass Door nganggo kaca Low-E anu ditingkatkeun ngambang 4mm, anu anti tabrakan, tahan ngabeledug sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Curved Sliding Glass Door

    Lengkung ngageser Panto Kaca

    YB Curved Sliding Glass Door ngagunakeun kaca 4mm ngambang anu ditingkatkeun tempered Low-E, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Flat Chest Freezer Glass Door

    Datar dada Freezer Kaca Door

    YB Flat Chest Freezer Glass Door nganggo kaca Low-E anu ditingkatkeun ngambang 4mm, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Ice Cream Chest Freezer Curved Top Sliding Glass Door

    És krim dada freezer melengkung Top ngageser Panto Kaca

    YB Ice Cream Chest Freezer Curved Top Sliding Glass Door ngagunakeun kaca 4mm float tempered Low-E anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.
  • Top Open Chest Freezer Glass Door

    Top Buka dada Freezer Kaca Door

    YB Top Open Chest Freezer Glass Door nganggo kaca 4mm ngambang anu ditingkatkeun tempered Low-E, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC kalawan sudut ABS, panto kaca suntik lengkep ogé bisa disadiakeun pikeun minuhan sarat estetika Anjeun. Geser ka luhur-handap atanapi kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.