• PVC Extrusion Profile

    PVC Extrusion Propil

    YB PVC Extrusion Profile gampang diolah sareng mangrupikeun Profil Plastik Extruded anu hampang (ngambang dina cai), diproduksi ngan ukur bahan baku kualitas pangsaéna. Bentuk PVC anu kaku dianggo dina konstruksi pipa sareng dina aplikasi profil sapertos panto sareng jandéla. Profil PVC YB tiasa tahan -40 ℃ -80 ℃, hampang ogé ramah lingkungan dina panggunaan, seueur dianggo dina Panto Kaca Freezer / Cooler kami. Salajengna, profil ieu ogé tiasa dikirimkeun ka spésifikasi OEM sakumaha anu ditungtut ku para nasabah. Urang ogé tiasa nawiskeun propil ieu dina pilihan warna anu béda-béda sakumaha anu ditungtut ku para nasabah.