FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Simkuring gaduh kaca jeung kaca pabrik panto sorangan kalawan pangalaman leuwih ti 15 taun '

Dupi anjeun nyadiakeun sampel pikeun nguji?

Sampel tiasa disayogikeun sakitar 7-15 dinten kerja. Alatan biaya tinggi pikeun sampel, meuli kudu nyokot sampel jeung ongkos angkutan barang.

jasa naon anjeun tiasa nyadiakeun?

Urang bisa nyadiakeun layanan OEM / ODM, urang bisa ngahasilkeun produk nurutkeun gambar Anjeun.

Naon metode pakét anjeun?

Biasana kami nganggo EPE Foam + Seaworthy Wooden Case (Plywood Carton), bahkan kami tiasa nampi kustomisasi.

Sabaraha lami anjeun tiasa nampi pesenan saatos pangiriman?

Ku express: 4-7 poé ka anjog di kantor anjeun ku express (FedEx, DHL, TNT, jsb)
Ku hawa: 4-7 dinten dugi ka bandara pangcaketna anjeun
Ku laut: Sakitar 30 dinten dugi ka palabuhan anu ditangtukeun ku laut

Dupi anjeun ngagaduhan garansi?

Simkuring gaduh 15 bulan jaminan kawates pikeun sakabéh produk urang. Hubungi kami langsung pikeun terang langkung seueur ngeunaan garansi

Naon istilah pamayaran anjeun?

30% deposit sanggeus Proforma Invoice dikonfirmasi + kasaimbangan 70% saméméh pangiriman
L / C dina tetempoan
PayPal (Pikeun urutan sampel wungkul)

Sabaraha lami anjeun tiasa ngadamel pangiriman saatos pesenan dikonfirmasi?

Pangiriman tiasa dilakukeun sakitar 15-35 dinten kerja saatos pamayaran ditampi dumasar kana kuantitas pesenan.

Rék gawé bareng jeung urang?