• Side Double Glazing for Cake Showcase

    Sisi Ganda Glazing pikeun Kue Showcase

    YB Sisi Double Glazing pikeun Kue Showcase ngagunakeun kaca Ngambang ditingkatkeun tempered Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo résistansi UV anu langkung saé. YB Sisi Double Glazing pikeun Kue Showcase bisa minuhan sarat hawa ti 0 ℃ -22 ℃.
  • Insulated Glass with LED Light

    Kaca Insulated kalawan Lampu LED

    YB Kaca Insulated kalawan Lampu LED (ilahar disebut IGU atanapi IG) diwangun ku 2 atawa leuwih potongan kaca, dipisahkeun ku desiccant kaeusi spacer bar sarta hermitically disegel sabudeureun edges pikeun ngabentuk Unit tunggal. Kaca Insulated YB sareng Lampu LED nganggo kaca Low-E ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Hawa hermetically disegel (Argon, Krypton nyaeta pilihan) spasi nyiptakeun halangan pikeun panas sarta mindahkeun sora sahingga IGUs pohara efektif dina ngurangan hawa-to-hawa gain panas atawa leungitna. Lamun digabungkeun jeung Low-E atawa palapis reflective, kinerja insulating of IGUs nyata ningkat.
  • Coca Cola Logo Illuminated Glass

    Kaca Coca Cola Logo bercahya

    YB Coca Cola Logo Illuminated Glass (umumna disebut salaku IGU atanapi IG) diwangun ku 2 atawa leuwih potongan kaca, dipisahkeun ku desiccant kaeusi spacer bar sarta hermitically disegel sabudeureun edges pikeun ngabentuk hiji Unit tunggal. YB Coca Cola Logo Illuminated Glass ngagunakeun kaca Low-E tempered ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Hawa hermetically disegel (Argon, Krypton nyaeta pilihan) spasi nyiptakeun halangan pikeun panas sarta mindahkeun sora sahingga IGUs pohara efektif dina ngurangan hawa-to-hawa gain panas atawa leungitna. Lamun digabungkeun jeung Low-E atawa palapis reflective, kinerja insulating of IGUs nyata ningkat.
  • Silk Screen Printing Insulated Glass

    Sutra Screen Printing Insulated Kaca

    YB Silk Screen Printing Insulated Glass (umumna disebut IGU atanapi IG) diwangun ku 2 atanapi langkung potongan kaca, dipisahkeun ku bar spacer anu dieusi desiccant sareng disegel sacara hermitically di sekitar tepi pikeun ngabentuk unit tunggal. YB Silk Screen Printing Insulated Glass ngagunakeun kaca Low-E ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Hawa hermetically disegel (Argon, Krypton nyaeta pilihan) spasi nyiptakeun halangan pikeun panas sarta mindahkeun sora sahingga IGUs pohara efektif dina ngurangan hawa-to-hawa gain panas atawa leungitna. Lamun digabungkeun jeung Low-E atawa palapis reflective, kinerja insulating of IGUs nyata ningkat.
  • Vacuum Glass

    Kaca vakum

    YB vakum kaca salaku generasi anyar kaca hémat énergi, kaca vakum boga kaunggulan kinerja mindahkeun panas, kaca nyokot kauntungan tina konduktivitas termal low hawa. Dina watesan mindahkeun panas, konduktivitas termal tina hawa atawa kaeusi argon boga konduktivitas termal leutik. Kusabab résistansi termal anu luhur, kinerja anti kondensasi sareng frosting langkung saé. Kaca vakum dipaké pikeun wangunan, tembok curtain, panto na jandéla, jsb kaca vakum kualitas luhur urang tiasa datar atawa melengkung sakumaha per kahayang. Ukuran naon waé, warna atanapi desain pola ogé tiasa disaluyukeun.
  • Silk Screen Printing Cake Showcase Glass Door

    Sutra Screen Printing Kue Showcase Kaca Door

    YB Silk Screen Printing Kue Showcase Kaca Door ngagunakeun kaca Ngambang ditingkatkeun tempered Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo résistansi UV anu langkung saé. YB Sutra Screen Printing Kue Showcase Kaca Door bisa minuhan sarat hawa ti 0 ℃ -22 ℃. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • Double Glazing Wine Cabinet Glass Door

    Ganda Glazing Anggur Kabinet Kaca Door

    YB Double Glazing Wine Cabinet Glass Door ngagunakeun kaca ngambang anu ditingkatkeun tempered Low-E, anu anti tabrakan, ledakan-buktina kalayan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo résistansi UV anu langkung saé. YB Double Glazing Anggur Kabinet Kaca Door bisa minuhan sarat suhu ti 5 ℃ -22 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.