• LED Glass Door

    Panto Kaca LED

    YB LED Kaca Door ieu ngagunakeun ditingkatkeun float tempered kaca Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB LED Kaca Door bisa minuhan sarat suhu ti 0 ℃ -10 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • LED Light Glass Door

    Panto Kaca Lampu LED

    YB LED Light Glass Door nganggo kaca Low-E ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB LED Lampu Kaca Door bisa minuhan sarat suhu ti 0 ℃ -10 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • Snow logo LED Glass Door

    Salju logo LED Kaca Door

    YB Salju logo LED Kaca Door ieu ngagunakeun ditingkatkeun float tempered kaca Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB Salju logo LED Kaca Door bisa minuhan sarat suhu ti 0 ℃ -10 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.