• Pameran

              Pabrik kami ilubiung dina paméran taun ieu, kami nampilkeun desain anyar freezer kaca panto kami, vending mesin kaca panto, loba konsumén datang ka stan kami, aranjeunna némbongkeun loba minat panto kaca urang, aya indikasi yen industri urang tumuwuh anu tumuwuh.
    Maca deui
  • New factory set up

    Pabrik anyar dipasang

    ZHEJIANG YUEBANG GLASS CO.,LTD. geus dimimitian pangwangunan pabrik anyar, nu diperkirakeun réngsé dina bulan Désémber 2021. tutuwuhan anyar ngawengku wewengkon 15.000 méter pasagi. kaasup dua lanté bengkel jeung opat lanté kantor. Saatos pabrik anyar diadegkeun, Kami bakal nambihan 1 deui insu ...
    Maca deui
  • Panto Kaca LED

    LED Kaca Door mangrupakeun produk baku dihasilkeun ku parusahaan urang pikeun konsumén dina widang cooler. Produk ngagunakeun 4mm Low-E Tempered Glass + 4mm Tempered Glass, LED logo melengkung dina acrylic atanapi etched on Kaca teras nahan di tengah ieu 2 kaca tempered. Biasana éfék tampilanna langkung saé...
    Maca deui
  • NEW Arrival in September – Frameless Painting Glass Door with Round Corner

    Kadatangan BARU dina Séptémber - Panto Kaca Lukisan Frameless sareng Sudut Bulat

    Saatos bubuka Square Corner Kaca Door kalawan Add-on cecekelan dina bulan Juli. Dinten ieu, urang rék ngenalkeun anjeun adina, Round Corner Kaca Door. Spésifikasi handap: Ngaropea Lukisan Sadia Tambah-on cecekelan jeung pigura Aluminium Ukuran adjustable Ganda atawa Triple Glazin ...
    Maca deui
  • New Arrival in July – Square Corner Freezer/Cooler Glass Door

    Kadatangan Anyar dina bulan Juli - Freezer Corner Square / Panto Kaca Cooler

    Kalayan ningkatna kahayang pikeun éstétika, YB Glass tetep fokus kana kinerja produk sareng desain luar. Dinten ayeuna, kami hoyong ngenalkeun anjeun desain énggal - Panto Kaca Frameless sareng Handle Add-on. Percetakan Sutra Kira-kira Add-on Aluminium Handle Aluminium Frame Low-E tempered ...
    Maca deui
  • Something you don’t know about the condensation on your Glass Door Fridge

    Hal anu anjeun henteu terang ngeunaan kondensasi dina kulkas Pintu Kaca anjeun

    Kondensasi Naha anjeun terang yén kulkas panto kaca ngabentuk kondensasi (cai) di luar gelas di daérah anu kalembaban anu luhur? Ieu henteu ngan ukur masihan tampilan anu goréng, tapi tiasa nyababkeun cai ngabentuk dina lantai kayu keras anjeun, nyababkeun karusakan anu teu tiasa dilereskeun atanapi ngajantenkeun lantai ubin bahaya leueur. Teu apal...
    Maca deui
  • Do you really know Tempered Glass?

    Naha anjeun terang Tempered Glass?

    Kaca tempered Kaca tempered atanapi toughened mangrupakeun jenis kaca kaamanan diolah ku perlakuan termal atawa kimia dikawasa pikeun ngaronjatkeun kakuatan na dibandingkeun kaca biasa. Tempering nempatkeun permukaan luar kana komprési sareng interior kana tegangan. Tekanan sapertos kitu nyababkeun kaca, nalika br ...
    Maca deui