ZHEJIANG YUEBANG GLASS CO.,LTD. geus dimimitian pangwangunan pabrik anyar, nu diperkirakeun réngsé dina bulan Désémber 2021. tutuwuhan anyar ngawengku wewengkon 15.000 méter pasagi. kaasup dua lanté bengkel jeung opat lanté kantor.

 Saatos pabrik anyar diadegkeun, Urang bakal nambahan 1more insulating garis produksi kaca, 2 panto jalur produksi assembly sarta 10pcs garis Tonjolan. kapasitas bisa ngaronjat ku 2 kali. Sarta kami bakal nyetél departemén panalungtikan sarta pamekaran, panalungtikan bebas sarta ngembangkeun lawang kaca ranté tiis komérsial.

Deqing Yuebang Glass Co., Ltd mangrupikeun produsén anu gaduh pangalaman langkung ti 15 taun dina widang ieu sareng ngahususkeun dina rarancang sareng manufaktur sagala jinis kaca freezer / kulkas komérsial, panto kaca sareng profil ekstrusi plastik. Kaca kami ngawengku 3 ~ 6mm kaca melengkung, 3 ~ 12mm kaca datar, 3 ~ 6mm melengkung low kaca E, 3 ~ 4mm datar low kaca E, ITO kaca, kaca tempered, kaca percetakan sutra, kaca pemanasan. Jsb.  

Panto kaca kami kalebet panto kaca pigura plastik, panto kaca pigura aluminium, panto kaca pigura suntik ABS, kaca tempered ganda, kaca tempered triple, panto kaca E low, panto kaca pemanasan, jsb.   

produk urang geus diékspor ka Kanada, Amerika, Australia, Jepang, Thailand, Dubai, Malaysia, Arab Saudi, jsb, respon alus ti konsumén urang. Urang warmly ngabagéakeun unggal customer ti sakuliah dunya nganjang kami sarta ngadegkeun gawé babarengan pikaresepeun tur stabil.


waktos pos: Mar-22-2021