• Something you don’t know about the condensation on your Glass Door Fridge

    Hal anu anjeun henteu terang ngeunaan kondensasi dina kulkas Pintu Kaca anjeun

    Kondensasi Naha anjeun terang yén kulkas panto kaca ngabentuk kondensasi (cai) di luar gelas di daérah anu kalembaban anu luhur? Ieu henteu ngan ukur masihan tampilan anu goréng, tapi tiasa nyababkeun cai ngabentuk dina lantai kayu keras anjeun, nyababkeun karusakan anu teu tiasa dilereskeun atanapi ngajantenkeun lantai ubin bahaya leueur. Teu apal...
    Maca deui
  • Do you really know Tempered Glass?

    Naha anjeun terang Tempered Glass?

    Kaca tempered Kaca tempered atanapi toughened mangrupakeun jenis kaca kaamanan diolah ku perlakuan termal atawa kimia dikawasa pikeun ngaronjatkeun kakuatan na dibandingkeun kaca biasa. Tempering nempatkeun permukaan luar kana komprési sareng interior kana tegangan. Tekanan sapertos kitu nyababkeun kaca, nalika br ...
    Maca deui