• Black Vertical Refrigerator Glass Door

    Hideung nangtung Kulkas Kaca Door

    YB Hideung nangtung Kulkas Kaca Door ieu ngagunakeun ditingkatkeun float tempered kaca Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB Hideung nangtung Kulkas Kaca Door bisa minuhan sarat suhu ti -30 ℃ -10 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • Side Double Glazing for Cake Showcase

    Sisi Ganda Glazing pikeun Kue Showcase

    YB Sisi Double Glazing pikeun Kue Showcase ngagunakeun kaca Ngambang ditingkatkeun tempered Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo résistansi UV anu langkung saé. YB Sisi Double Glazing pikeun Kue Showcase bisa minuhan sarat hawa ti 0 ℃ -22 ℃.
  • Aluminum Alloy Frame Beverage Cooler Glass Door

    Aluminium Alloy pigura inuman cooler Kaca Door

    YB Aluminium Alloy Frame Beverage Cooler Glass Door ngagunakeun kaca ngambang anu ditingkatkeun tempered Low-E, anu anti tabrakan, ledakan-buktina sareng karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB Aluminium Alloy Frame Inuman Cooler Kaca Door bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ -10 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • Kitchen Cabinet Glass Door

    Kabinet Dapur Panto Kaca

    YB Dapur Kabinét Kaca Door ieu ngagunakeun ditingkatkeun float tempered kaca Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB Dapur Kabinet Kaca Door bisa minuhan sarat suhu ti 0 ℃ -10 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • Insulated Glass with LED Light

    Kaca Insulated kalawan Lampu LED

    YB Kaca Insulated kalawan Lampu LED (ilahar disebut IGU atanapi IG) diwangun ku 2 atawa leuwih potongan kaca, dipisahkeun ku desiccant kaeusi spacer bar sarta hermitically disegel sabudeureun edges pikeun ngabentuk Unit tunggal. Kaca Insulated YB sareng Lampu LED nganggo kaca Low-E ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Hawa hermetically disegel (Argon, Krypton nyaeta pilihan) spasi nyiptakeun halangan pikeun panas sarta mindahkeun sora sahingga IGUs pohara efektif dina ngurangan hawa-to-hawa gain panas atawa leungitna. Lamun digabungkeun jeung Low-E atawa palapis reflective, kinerja insulating of IGUs nyata ningkat.
  • Coca Cola Logo Illuminated Glass

    Kaca Coca Cola Logo bercahya

    YB Coca Cola Logo Illuminated Glass (umumna disebut salaku IGU atanapi IG) diwangun ku 2 atawa leuwih potongan kaca, dipisahkeun ku desiccant kaeusi spacer bar sarta hermitically disegel sabudeureun edges pikeun ngabentuk hiji Unit tunggal. YB Coca Cola Logo Illuminated Glass ngagunakeun kaca Low-E tempered ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Hawa hermetically disegel (Argon, Krypton nyaeta pilihan) spasi nyiptakeun halangan pikeun panas sarta mindahkeun sora sahingga IGUs pohara efektif dina ngurangan hawa-to-hawa gain panas atawa leungitna. Lamun digabungkeun jeung Low-E atawa palapis reflective, kinerja insulating of IGUs nyata ningkat.
  • Silver Frame Upright Freezer Glass Door

    Pérak Pigura Tegak Freezer Kaca Panto

    YB Silver Frame Upright Freezer Glass Door nganggo kaca Low-E ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB Silver Frame Tegak Freezer Kaca Door bisa minuhan sarat suhu ti -30 ℃ -10 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • White Tempered Decoration Glass

    Bodas Tempered Hiasan Kaca

    YB Bodas Tempered Dekorasi Kaca mangrupakeun kaca kaamanan toughened panas. Geus undergone perlakuan panas husus pikeun ngaronjatkeun kakuatan sarta lalawanan ka dampak. Éta langkung tahan ka pegatna tibatan kaca ngambang biasa. Tur upami eta pegat, éta biasana ngarecah kana partikel relatif leutik, nu kurang kamungkinan kana ngabalukarkeun tatu serius. Kaca tempered dipaké pikeun wangunan, alat-alat tampilan, kulkas, panto na jandéla, jsb kualitas luhur kaca toughened kami nu dijieun ku kelas kaca annealed kualitas luhur, tiasa datar atawa melengkung sakumaha per kahayang. Ketebalan tina 3mm dugi ka 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Sakur warna atanapi desain pola ogé tiasa disaluyukeun.
  • Silk Screen Printing Tempered Glass

    Sutra Screen Printing Kaca Tempered

    YB Silk Screen Printing Tempered Glass mangrupikeun kaca kaamanan anu dikuatkeun panas. Geus undergone perlakuan panas husus pikeun ngaronjatkeun kakuatan sarta lalawanan ka dampak. Éta langkung tahan ka pegatna tibatan kaca ngambang biasa. Tur upami eta pegat, éta biasana ngarecah kana partikel relatif leutik, nu kurang kamungkinan kana ngabalukarkeun tatu serius. Kaca tempered dipaké pikeun wangunan, alat-alat tampilan, kulkas, panto na jandéla, jsb kualitas luhur kaca toughened kami nu dijieun ku kelas kaca annealed kualitas luhur, tiasa datar atawa melengkung sakumaha per kahayang. Ketebalan tina 3mm dugi ka 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Sakur warna atanapi desain pola ogé tiasa disaluyukeun.
  • Tempered Glass

    Kaca Tempered

    YB Tempered Glass mangrupikeun kaca kaamanan anu dikuatkeun panas. Geus undergone perlakuan panas husus pikeun ngaronjatkeun kakuatan sarta lalawanan ka dampak. Éta langkung tahan ka pegatna tibatan kaca ngambang biasa. Tur upami eta pegat, éta biasana ngarecah kana partikel relatif leutik, nu kurang kamungkinan kana ngabalukarkeun tatu serius. Kaca tempered dipaké pikeun wangunan, alat-alat tampilan, kulkas, panto na jandéla, jsb kaca toughened kualitas luhur kami nu dijieun ku kelas kaca annealed kualitas luhur, bisa datar atawa melengkung sakumaha per kahayang. Ketebalan tina 3mm dugi ka 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Sakur warna atanapi desain pola ogé tiasa disaluyukeun.
  • Upright Freezer Glass Door with Recessed Handle

    Panto Kaca Freezer Tegak sareng Cecekelan Recessed

    YB Tegak Freezer Kaca Door kalawan Cecekelan Recessed ngagunakeun kaca ngambang ditingkatkeun tempered Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB Tegak Freezer Kaca Door kalawan Recessed cecekelan bisa minuhan sarat suhu ti -30 ℃ -10 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • Chest Freezer Glass Door with Aluminum Handle

    Dada Freezer Kaca Door kalawan Aluminium cecekelan

    YB Dada Freezer Kaca Door kalawan Aluminium cecekelan ieu ngagunakeun ditingkatkeun 4mm float tempered kaca Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃. Bahan pigura anu ramah lingkungan food grade PVC. Geser kénca-katuhu mangrupikeun versi biasa kami, loker sareng lampu LED mangrupikeun pilihan.