• White Tempered Decoration Glass

    Bodas Tempered Hiasan Kaca

    YB Bodas Tempered Dekorasi Kaca mangrupakeun kaca kaamanan toughened panas. Geus undergone perlakuan panas husus pikeun ngaronjatkeun kakuatan sarta lalawanan ka dampak. Éta langkung tahan ka pegatna tibatan kaca ngambang biasa. Tur upami eta pegat, éta biasana ngarecah kana partikel relatif leutik, nu kurang kamungkinan kana ngabalukarkeun tatu serius. Kaca tempered dipaké pikeun wangunan, alat-alat tampilan, kulkas, panto na jandéla, jsb kualitas luhur kaca toughened kami nu dijieun ku kelas kaca annealed kualitas luhur, tiasa datar atawa melengkung sakumaha per kahayang. Ketebalan tina 3mm dugi ka 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Sakur warna atanapi desain pola ogé tiasa disaluyukeun.
  • Silk Screen Printing Tempered Glass

    Sutra Screen Printing Kaca Tempered

    YB Silk Screen Printing Tempered Glass mangrupikeun kaca kaamanan anu dikuatkeun panas. Geus undergone perlakuan panas husus pikeun ngaronjatkeun kakuatan sarta lalawanan ka dampak. Éta langkung tahan ka pegatna tibatan kaca ngambang biasa. Tur upami eta pegat, éta biasana ngarecah kana partikel relatif leutik, nu kurang kamungkinan kana ngabalukarkeun tatu serius. Kaca tempered dipaké pikeun wangunan, alat-alat tampilan, kulkas, panto na jandéla, jsb kualitas luhur kaca toughened kami nu dijieun ku kelas kaca annealed kualitas luhur, tiasa datar atawa melengkung sakumaha per kahayang. Ketebalan tina 3mm dugi ka 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Sakur warna atanapi desain pola ogé tiasa disaluyukeun.
  • Tempered Glass

    Kaca Tempered

    YB Tempered Glass mangrupikeun kaca kaamanan anu dikuatkeun panas. Geus undergone perlakuan panas husus pikeun ngaronjatkeun kakuatan sarta lalawanan ka dampak. Éta langkung tahan ka pegatna tibatan kaca ngambang biasa. Tur upami eta pegat, éta biasana ngarecah kana partikel relatif leutik, nu kurang kamungkinan kana ngabalukarkeun tatu serius. Kaca tempered dipaké pikeun wangunan, alat-alat tampilan, kulkas, panto na jandéla, jsb kaca toughened kualitas luhur kami nu dijieun ku kelas kaca annealed kualitas luhur, bisa datar atawa melengkung sakumaha per kahayang. Ketebalan tina 3mm dugi ka 19mm, ukuran min 100 x 300mm, ukuran maksimal 3000 x 12000mm. Sakur warna atanapi desain pola ogé tiasa disaluyukeun.
  • Tempered Chest Freezer Flat Glass

    Tempered dada Freezer Kaca Datar

    YB Tempered Chest Freezer Flat Glass nganggo kaca tempered Low-E 4mm anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃.
  • Ice Cream Display Glass

    És Krim Témbongkeun Kaca

    YB És Krim Kaca Témbongkeun ngagunakeun ditingkatkeun 4mm float Low-E kaca tempered, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃.
  • Cake Cabinet Display Glass

    Kue Kabinet Témbongkeun Kaca

    YB Kue Kabinet Témbongkeun Kaca ieu ngagunakeun ditingkatkeun 6mm float Low-E kaca tempered, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ieu bisa minuhan sarat hawa ti -30 ℃ nepi ka 10 ℃.