• Frameless Walk-in Freezer Glass Door

    Frameless Walk-in Freezer Kaca Panto

    YB Frameless Walk-in Freezer Glass Door nganggo kaca Low-E ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB Frameless Walk-in Freezer Kaca Door tiasa nyumponan sarat suhu tina -30 ℃ -10 ℃, gasket kalayan magnét anu kuat tiasa nyegah bocor hawa tiis sareng langkung efisien kakuatan. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • Walk-in Freezer Glass Door

    Leumpang-di Freezer Kaca Panto

    YB Walk-in Freezer Glass Door nganggo kaca Low-E ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo panggunaan freezer, fungsi pemanasan opsional. YB Walk-in Freezer Glass Door tiasa nyumponan sarat suhu tina -30 ℃ -10 ℃, gasket sareng magnét anu kuat tiasa nyegah bocor hawa tiis sareng langkung efisien kakuatan. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.