• Wine Cabinet Glass Door

    Anggur Kabinet Kaca Panto

    YB Wine Cabinet Glass Door nganggo kaca Low-E ngambang anu ditingkatkeun, anu anti tabrakan, tahan ledakan sareng karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo résistansi UV anu langkung saé. YB anggur kabinét kaca panto bisa minuhan sarat suhu ti 5 ℃ -22 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.
  • Wine Storage Glass Door

    Anggur Panyimpenan Kaca Door

    YB Anggur Panyimpenan Kaca Door ngagunakeun ditingkatkeun float tempered kaca Low-E, nu anti tabrakan, ledakan-bukti kalawan karasa kaca mobil. Ilaharna panto kaca mangrupa glazing ganda nu ngeusi Argon, Krypton nyaeta pilihan. Triple glazing kanggo résistansi UV anu langkung saé. YB Anggur Panyimpenan Kaca Door bisa minuhan sarat suhu ti 5 ℃ -22 ℃, gasket kalawan magnét kuat bisa nyegah leakage hawa tiis tur leuwih kakuatan-efisien. Pigura tiasa PVC, alloy aluminium, stainless steel kalayan sagala warna anjeun resep papanggih kabutuhan pasar béda Anjeun atawa rasa. Recessed, Add-on, Pinuh panjang atawa ngaropéa cecekelan ogé bisa jadi titik estetika.